Pozivamo Vas u ime krovne organizacije fondacija i donatora u Srbiji, Srpskog filantropskog foruma, na predstojeći skup na temu “Moć zajedničkog ulaganja u obrazovanje” koji će se održati 6.marta u 15h u Rajićevoj ulici broj 27-29 u Beogradu. Kako je registracija na skupu ograničena na 60 učesnika, pozivamo Vas da se što pre registrujete, kako biste osigurali svoje mesto na ovom skupu. Ulaz na skup će biti omogućen samo registrovanim učesnicima.

TEMA SKUPA

Tema skupa je značaj stipendiranja, mentorisanja i infrastrukturnih donacija, kao načina ulaganja u obrazovanje. Pored toga, razgovaraćemo o tome koje su forme i oblici podrške, šta pruža najbolje rezultate, na koji način se prate rezultati, kako se stvara nova generacija lidera, kako se dizajniraju programi i sl. Obuhvatićemo pregled ulaganja u predškolsko, osnovnoškolsko, srednješkolsko, više i visoko obrazovanje.

POTVRĐENI UČESNICI

Do sada su nam panelisti na tematskom skupu “Moć zajedničkog ulaganja u obrazovanje” potvrdili predstavnici sledećih lidera fondacija i kompanija koje ulažu u obrazovanje:

  • Unicredit grupa, koji će biti domaćini skupa,
  • GlaxoSmithKline,
  • Delta fondacija,
  • Hemofarm fondacija,
  • Ana i Vlade Divac fondacija,
  • Novak Đoković fondacija,
  • NIS,
  • Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja (tbc).

Moderator skupa: Darko Soković, Propulsion Fond

Uvodničar skupa će biti i Veran Matić, predsednik Saveta za društveno odgovorno poslovanje Privredne komore Srbije.

Publika skupa (oko 60 učesnika) će biti predstavnici različtih privatnih i korporativnih fondacija, među njima i predstavnici drugih fondacija koje ulažu u mlade talente, poput Pexim fondacije koja stipendira studente iz Srbije na Kembridžu u Velikoj Britaniji, ili kompanija poput Banke Intesa, L’Oreal, ali i brojnih nevladinih i studentskih organizacija i njihovih predstavnika (Dostignuća mladih, AIESEC, AEGEE, BEST, itd). Takođe očekujemo da će nam se na skupu pridružiti i predstavnici programa Američke privredne komore AmChamps.

Uživajte sa nama i u neformalnom povezivanju i ćaskanju nakon skupa.

PRISTUP SKUPU ĆE BITI OMOGUĆEN SAMO REGISTROVANIM UČESNICIMA.
HVALA NA RAZUMEVANJU.

 

REGISTRUJTE SE ODMAH