Kompanija Moravacem trinaestu godinu za redom poziva sve neprofitne organizacije, ustanove i udruženja građana, da pošalju svoje idejne projekte u okviru konkursa „Partnerstvo za budućnost”. Kao i ranijih godina, konkurs je otvoren za organizacije/ustanove registrovane na teritoriji opštine Paraćin.

O projektima koji će biti podržani odlučivaće stručni žiri, u skladu sa Uslovima konkursa koje možete pronaći na https://moravacem.rs/program/partnerstvo-za-buducnost/. Kao i prethodnih godina, pri izboru će se voditi računa o relevantnosti projekta za potrebe lokalne zajednice, potencijalu održivosti, ali i usklađenosti sa temama koje Moravacem podržava svojom Strategijom društveno odgovornog poslovanja, a to su:

  • Lokalna ekonomija za održivi razvoj – inicijative koje za cilj imaju razvoj zapošljivosti, stvaranje podsticajnog okruženja za pokretanje novih biznisa, i podršku lokalnim mikro, malim i srednjim preduzećima.
  • Zajednica za održivi razvoj – inicijative koje za cilj imaju poboljšanje kvaliteta života građana u lokalnim zajednicama u različitim aspektima, kao što su kultura, obrazovanje, zdravstvo i podrška socijalno ugroženim grupama.
  • Životna sredina za održivi razvoj – inicijative u zajednici koje doprinose kvalitetu životne sredine.

Konkurs je otvoren od 21. marta do 29. aprila 2022. godine.

Na konkurs se možete prijaviti putem sledećeg linka:
PRIJAVA ZA KONKURS „PARTNERSTVO ZA BUDUĆNOST 2021“

Rezultati konkursa biće objavljeni 1. juna 2022. godine na sajtu www.moravacem.rs, na društvenim mrežama kompanije (FB, LinkedIn i Instragam) kao i u nedeljnicima „Bilten” i  „Novi Put”.