događaj

U Beogradu je u petak, 06. oktobra 2017. godine u Envoy Conference centru održan konsultativni sastanak i prva prezentacija Srpskog filantropskog foruma „Moć zajedničkog ulaganja u opšte dobro“ sa predstavnicima poslovnog sektora. U narednim mesecima će forum voditi aktivne razgovore sa različitim kompanijama o njihovom članstvu u Forumu i planiranim aktivnostima koje će se zajednički sprovoditi za opšte dobro svih. Za više informacija posetite sajt Srpskog filantropskog foruma ili pogledajte zaključke sa sastanka ovde (Zaključci sa konsultativnog sastanka sa predstavnicima poslovnog sektora).

 

učesnici (levo ka desno) Uroš Delić (Fondacija Ana i Vlade Divac) Jelena Pavlović (KPMG) i Hristina Stojiljković (Dmc Vekol)

 

 

učesnici sastanka (desno ka levo)- Biljana Dakić Đorđević (Trag fondacija) Veran Matić (Fond B92) i Jovana Lukić (SBB Fondacija) i predstavnici medija

učesnici sastanka (levo ka desno) Aleksandra Vesić Antić (Katalist fondacija), Zorica Džida (Vojvođanska banka), Uroš Delić (Fondacija Ana i Vlade Divac)

učesnici